
Ingredienser
Æggesalat:
4 tusindårsæg
Kapers
Dild
Peber
Sort kaviar
85 g gedeost
Brødtop:
50 g smør
50 g frisk Gedeost
100 g mel
1 tsk. bagepulver
1 æg
6 spsk. kærnemælk
Sort sesam, knust
Sort peber, friskkværnet
Sort Hawaii-salt
Desuden:
Tempe (grov tofu)
Lotusrod
Kapers
2 tusindsårsæg
Syltet ingefær
Dild
Tilberedningstid
Ca. 2 timer
Mad til
Ca. 18 personer
Oprindelse/inspiration
Frankrig/Kina
Fremgangsmåde
Æggesalat:
Hak ingredienserne, evt. blend. Køl ned.
Brødtop:
Bland først de våde ingredienser sammen.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Sesam knuses i morter.
Bland godt.
Fordel den mørke dej i silikoneformen og bag ved 190 grader C i ca. 10 minutter eller til de bliver gyldne.
Tempe skæres i små cubes og steges på panden.
Kapers frituresteges.
Lotusrod skæres i tynde skiver og frituresteges.
Opbygning
(samles på spyd):
1. Tempe
2. Lotusrod
3. Æggesalat
4. Skive af Tusindårsæg
5. Bagt element
6. Dild rullet ind i syltet ingefær
7. To kapers