JEG GLÆDER MIG TIL AT BESØGE JER

  • Hypnoseshows af 30-90 minutters varighed
    (alt jeg skal bruge er et publikum og en mikrofon)

  • Foredrag OM REJSELYST, TV og Kager

  • KAGEDOMMERI

  • Influencer-kampagner

Ring eller skriv til SUSANNE KIER

sk@kiercom.dk

31 18 69 45
Aarhus Universitet

“Tobias Hamann leverede et yderst fascinerende og underholdende hypnoseshow, som fik mig og resten af publikum til at skraldgrine og samtidig gjorde os klogere på det underbevidste sind. Tobias formåede at skabe en hyggelig og uformel stemning blandt publikum og deltagere, og efter sit show tog han sig tid til at svare på publikums mange spørgsmål om hypnose.”

Ellen Fruekilde, Sammenslutningen af Mediestuderende, AU


Ungdommens Uddannelsesvejledning, UUV Køge Bugt

“Under overskriften Ingredienser til fremtidens vejledning var der hidkaldt ungdoms- og karrierelæringsforskere, der skulle gøre alle klogere på, hvordan vejledningen kan medvirke til, at flere unge påbegynder og gennemfører mindst en ungdomsuddannelse, helst i direkte forlængelse af grundskolen og gerne i form af en erhvervsuddannelse. 

Tobias skulle afslutte konferencen under overskriften Kagemann uden opskrift. Håbet var, at han kunne repræsentere en ung og anderledes stemme i en fortælling, der kunne lette de forskningstunge indlæg og sende konferencedeltagerne hjem med et smil på læben og stof til eftertanke. Egentlig noget af en opgave – hvad ville det ikke ende med? Ville konferencedeltagerne sidde og undre sig over, hvorfor de skulle sidde og høre på en eller anden, der tilfældigvis havde vundet en eller anden ligegyldig tv-konkurrence?

Tobias har vundet Den store Bagedyst; men Tobias har også en historie og kan fortælle og vinkle den, så den bliver såvel uprætentiøs og underholdende som relevant og reflekterende – også for 200 vejledere og også for dem på bagerste række”. 

 Margrethe Tovgaard, afdelingsleder, UUV Køge Bugt