IMG_7143.JPG

Hypnoseshow eller uforpligtende forespørgsel rettes til:

SUSANNE KIER

sk@kiercom.dk

 

Tobias Hamann's Hypnoseshow 2018

I Tobias Hamann’s hypnoseshow får publikum mulighed for at opleve en perlerække tankevækkende eksperimenter indenfor genren suggestion og hypnose. 

Igennem morfaren, Ali Hamann, har Tobias levet og åndet i en verden af hypnose lige siden, han blev født. Og nu, hvor Danmarks mest berømte hypnotisør har sagt farvel, bringer barnebarnet familiekundskaberne videre i sit helt eget imponerende show. Her guider han emnerne igennem hele følelsesregisteret: ked af det hed, vrede, glæde, griskhed, længsel - selvfølgelig på et niveau, hvor alle kan være med og blive klogere på sindets formåen. Der er garanti for uhæmmet latter og kærlige åbenbaringer!

I samarbejde med Danmarks Radio har han lavet en DR-dokumentar om morfaren, hypnotisøren Ali Hamann, der gik bort i 2014 - programmet ruller over skærmen på DR1 i foråret 2018. I forsøget på at forstå sin morfar bedre, har Tobias ikke blot uddannet sig til henholdsvis Master Hypnotisør og Klinisk Hypnotisør, han har også vendt sin egen families fortid på vrangen. I forløbet har han lavet ti testshows med hypnose og fået bekræftet, at han har de hypnotiske evner i blodet: han kan, ligesom sin morfar, hypnotisere folk og bringe dem dybt ned i det underbevidste sind. 

Tobias tager ud med sit hypnoseshow i efteråret 2018.

Varighed: halvanden time + spørgsmål

Tobias Hamann er certificeret Master Hypnotisør ved en af USA’s mest anerkendte hypnoseskoler, Calvin Banyan Hypnosis Center, Los Angeles, CA samt klininsk hypnotisør ved Hypnosehuset Danmark, 2017

 

 

 

 

Det siger kunder, som har oplevet foredrag/events med Tobias Hamann:

  • Ungdommens Uddannelsesvejledning, UUV Køge Bugt

"Under overskriften 'Ingredienser til fremtidens vejledning' var der hidkaldt ungdoms- og karrierelæringsforskere, der skulle gøre alle klogere på, hvordan vejledningen kan medvirke til, at flere unge påbegynder og gennemfører mindst en ungdomsuddannelse, helst i direkte forlængelse af grundskolen og gerne i form af en erhvervsuddannelse.

Tobias skulle afslutte konferencen under overskriften Kagemann uden opskrift. Håbet var, at han kunne repræsentere en ung og anderledes stemme i en fortælling, der kunne lette de forskningstunge indlæg og sende konferencedeltagerne hjem med et smil på læben og stof til eftertanke. Egentlig noget af en opgave – hvad ville det ikke ende med? Ville konferencedeltagerne sidde og undre sig over, hvorfor de skulle sidde og høre på en eller anden, der tilfældigvis havde vundet en eller anden ligegyldig tv-konkurrence?

Tobias har vundet Den store Bagedyst; men Tobias har også en historie og kan fortælle og vinkle den, så den bliver såvel uprætentiøs og underholdende som relevant og reflekterende – også for 200 vejledere og også for dem på bagerste række."

Margrethe Tovgaard, Afdelingsleder, UUV Køge Bugt, Ungdommens UddannelsesVejledning

 

  • Realdania, København

”Tobias er ikke bare en kagekunstner. Han er en eminent formidler. Han fangede lynhurtigt, at alt det, vi har støttet i Cold Hawaii og Klitmøller, handler om at give et yderområde ved kysten nyt liv. Tobias besøgte området og kom hjem med en enorm chokoladeskulptur af en ung surfers krop med fiskerhoved. Hvem andre kan formidle en udkantsproblematik og samfundsudvikling fra fiskersamfund til surferkultur, så sjovt, så enkelt og ved hjælp af så uforskammede mængder af chokolade? Det var et kæmpe hit hos alle, der besøgte os og så hans værk på Kulturnatten i København”

- Dorte Bülow, Formidlingschef i Realdania

  • Meyers Madskole, Sakskøbing

”Tobis er en engageret og velforberedt underviser. Ungerne var vilde med ham, og han har et utroligt godt tag i dem – de var straks på bølgelængde. Sakskøbing Madskole vil til enhver tid gerne have besøg af Tobias også med henblik på kagekurser for voksne.”

- Karin Hvidtfeldt, Leder, Claus Meyers madskole, Sakskøbing

Note:

Nederste knap er til mobil, vises ikke på desktop.